Personalni Trener

Na ovoj stranici se nalaze sve informacije koje vam mogu biti potrebne vezano za temu saradnje sa ličnim trenerom. Personalni trener je osoba koja je zadužena za kontrolu ,napredak i bezbedan odnos prema vežbanju nezavisno od pola, iskustva ili starosti. Ispod se nalaze odgovori na najčešća pitanja koje vežbači postavljaju.

Personalni trener

Da li se isplati imati personalnog trenera?

Individualni treninzi su ulaganje koje se i te kako isplati ako ne želite da rizikujete povrede, do kojih dolazi kada ne izvodite vežbe pravilno, ako ne želite prazan hod tokom treninga, a želite da ostvarite fitnes ciljeve koje ste zacrtali, i pritom, kao bonus, steknete samopuzdanje i unapredite mentalno zdravlje.

Prednosti treninga sa personalnim trenerom

Bez obzira na to da li je vaš cilj gubitak telesne težine, povećanje mišićne mase, definicija mišića ili su u pitanju zdravstveni ili sportski razlozi,  trener će vam pomoći da postignete maksimalne rezultate za kratko vreme.

Da li mi je potreban personalni trener?

Ako se i dalje pitate da li mi je potreban personalni trener ovo je 7 znakova koji, ukoliko ih prepoznajete kod sebe, govore da je pravi trenutak za individalni trening:

  • Želite da počnete da trenirate, ali ne znate kako;
  • Trenirate dugo i intenzivno, a ne ostvarujete svoje ciljeve;
  • Gubite motivaciju i ne uspevate da ostvarite kontinuitet u vežbanju;
  • Pridržavate se nekih opštih smernica kada je način ishrane u pitanju, ali nema efekata;
  • Nemate dovoljno energije ni za trening ni za svakodnevne obaveze;
  • Preskačete treninge, tražite izgovore i obećavate sebi da ćete sve to nadoknaditi.

Koliko često je potrebno imati personalni trening?

Koliko često je potrebno imati personalni trening zavisi od mnogo faktora. S obzirom na to da je u pitanju individualni trening prilagođen baš vama, koliko često je potrebno trenirati zavisi od toga u kakvoj ste kondiciji, kakvo je vaše zdravstveno stanje, koje ciljeve želite da postignete, da li je možda u pitanju rehabilitacija i oporavak od neke povrede, oblikovanje tela ili priprema sportista za bolje rezultate.

Trener koji vas vodi, uzimajući u obzir početna merenja i ciljeve koje ste zacrtali, jasno će vam reći koliki je optimalan broj termina mesečno koji će dovesti do željenih rezulatata.

personalni trener

Koja je cena personalnog treninga?

Cena personalnog treninga zavisi od broja termina tokom meseca. Možete se odlučite za 12 termina mesečno, odnosno tri treninga nedeljno po ceni od 18 000 dinara, ili za 16 termina tokom meseca – što je četiri treninga nedeljno, 22 000 dinara. Za više detalja pogledajte u cenovniku.

Kako izgleda personalni trening?

Personalni trening koji je kreiran za vas i za vaše fitnes ciljeve je jedinstven i zavisi od mnogo faktora. Zato planu vežbanja prethode detaljna merenja, razgovor o kratkoročnim i dugoročnim ciljevima i o eventualnim zdravstvenim problemima koje imate. Za više detalja pogledajte u programima.

Koliko dugo mi je potreban personalni trener?

Koliko dugo vam je potreban lični trener zavisi od vaših fitnes ciljeva, spremnosti da se posvetite stvaranju zdravih navika i usvajanju neophodnih osnova da biste mogli da nastavite da vežbate bezbedno i efikasno.

Kako zakazati personalni trening?

Personalni trening možete zakazati vrlo jednostavno, telefonski ili u svega par koraka ovde. Najbolje je da zakažete početkom meseca ili najkasnije tri dana unapred kako bi trener spremio plan za vaš trening.

Kada mogu da očekujem rezultate treninga?

Pitanje koje klijenti najčešće postavljaju je kada mogu da očekujem rezultate treninga. Odgovor na ovo pitanje zavisi kako od startne pozicije sa koje krećete, odnosno od zdravstvenog stanja, ciljeva koje ste postavili, vašeg zdravstvenog stanja, vremena koje možete posvetiti treniranju, spremnosti da posvećeno trenirate, ali i da menjate navike kada je ishrana u pitanju.

Kako odabrati ličnog trenera?

Kada angažujete personalnog trenera važno je da birate visokokvalifikovanog, obrazovanog, stručnog, iskusnog i pouzdanog trenera kom ćete verovati. Odlična je opcija ako imate besplatni probni trening kako biste videli da li vam odgovara senzibilitet i energija trenera, pristup vežbanju i ostvarivanju ciljeva koje ste zacrtali.

Zašto izabrati Spin masters za personalne treninge?

U Spin masters teretani rade iskusni, stručni i visokoobrazovani treneri sa diplomom Fakulteta fizičkog vaspitanja.

Fitnes klub Spin masters ne pravi kompromise kada je selekcija trenera u pitanju, zato su stručnost, posvećenost i spremnost da se neprestano usavršavaju na visokom nivou. Zato naši klijenti vežbaju u vedroj atmosferi, bezbedno i uspešno.

Zakažite besplatne konsultacije već danas, i uverite se zašto naši vežbači postižu vrhunske rezultate i kako sa lakoćom usvajaju dobre navike.

Leave a Comment